Vizitează-ne

Descoperă farmecul inegalabil al regiunii săsești din Transilvania, cunoscută și sub numele de „Țara Ovăzului” sau Haferland, datorită tradiției locale de cultivare a ovăzului, adaptată la climatul mai aspru.

Vizitează satele pitorești Archita, Viscri, Homorod, Saschiz, Rupea, Criț, Bunești, Roadeș, Meșendorf și Cloașterf, unde peisajul rural îți va oferi o adevărată călătorie în timp. Aici, vei descoperi case robuste, asemănătoare unor cetăți în miniatură, cu camere decorate auster, dar pline de personalitate, în care mobila din lemn masiv, pictată manual cu motive tradiționale și culori vii, îți va încânta privirea.

Nu rata ocazia de a explora celebrele biserici fortificate ale regiunii, locuri perfecte pentru reculegere sau pentru a te bucura de concerte de orgă.

Iar pentru o experiență de neuitat, te invităm să poposești la Casa Kraus , un loc ce îmbină tradiția cu confortul modern, oferindu-le oaspeților săi o atmosferă autentică și primitoare. Vino să te bucuri de peisajele fermecătoare și de ospitalitatea sașilor din Transilvania